Durabrik Cover Foto
EcoPuur biedt duurzame energietechnieken en -oplossingen aan op maat aan particulieren en bedrijven, met respect voor de menselijke waarden en een evenwicht tussen ecologie en technologie.

Je woning en je energieverbruik zijn niet los te koppelen. Het opwekken van je eigen energie maakt dan ook heel wat verschil op je energiefactuur. EcoPuur is gespecialiseerd in duurzame energietechnieken.

Bij EcoPuur krijg je uitgebreid advies over energiezuinig wonen en vind je alle duurzame energie- en isolatieoplossingen onder één dak. Daarmee is het de ideale partner voor zowel particulieren, KMO's, architecten en bouwfirma's.

Hoe gaan we te werk?

  • Advies en plan: we bespreken je plannen en geven professioneel advies. We trachten je verbruik zo laag mogelijk te krijgen door energieverliezen te beperken. Dit kan aan de hand van een energiescan.
  • Installatie: onze merkonafhankelijkheid garandeert het juiste product op de juiste plaats. Als energieaannemer stemmen we alle werken netjes op elkaar af.
  • Onderhoud: als je installaties een onderhoud nodig heeft, komt een EcoPuur vakman bij je langs. Hij depanneert ook bij storingen. Zoe hoef je je nooit zorgen te maken.

Naar de website