Durabrik Cover Foto

Ben je eigenaar van een grond of slooppand? Je eigendom aan Durabrik aanbieden, heeft heel wat voordelen. En bespaart jou alle kopzorgen. Durabrik is steeds op zoek naar eigendommen om zuiver aan te kopen of samen te ontwikkelen via een recht van opstal of ruil.


Welke eigendommen komen in aanmerking?

Ben je (mede)eigenaar van een stuk grond of leegstaand pand en wil je dat verkopen tegen de beste prijs in de markt? Dan ben je aan het juiste adres bij de Durabrik.

 • braakliggende gronden
 • meerdere aan elkaar grenzende percelen grond
 • aan elkaar grenzende gronden met verschillende eigenaars
 • leegstaande, slooprijpe (fabrieks)panden
 • vervallen boerderijen

We zijn een ervaren en betrouwbare partner, die via aankoop, ruil of recht van opstal de grond een waardevolle nieuwe bestemming zal geven. Ons team van ervaren aankopers begeleidt je van a tot z.

Waarom je eigendom aan Durabrik verkopen?

Je eigendom aan Durabrik verkopen biedt heel veel voordelen. Hieronder zetten we de belangrijkste op een rijtje.

 • Een correcte prijs

  Je eigendom wil je natuurlijk tegen een goede prijs verkopen. Onze specialisten bestuderen dagelijks de markt en houden de sector zorgvuldig in de gaten. Met al deze kennis kunnen we een correcte prijs bieden.

 • Raad en daad

  Ons team heeft heel wat ervaring met de ontwikkeling van gronden. We loodsen je door alle administratieve formaliteiten. We geven je financieel, juridisch en technisch advies. Ook bij onverwachte of complexe situaties, zoals bodemverontreiniging of archeologisch onderzoek, kan je op onze expertise rekenen.

 • Financiële zekerheid

  Je werkt met een solvabel bedrijf en bent dus zeker dat je tijdig je geld krijgt en geen risico’s loopt.

 • Een vlotte verkoop

  Dankzij onze goede relaties met de bevoegde overheden, notarissen, landmeters en andere betrokken partijen kunnen we alert op elke evolutie reageren en de verkoop snel afhandelen.

 • Mooie toekomst voor je eigendom

  Je eigendom krijgt een mooie nieuwe invulling. Al onze verkavelingen zijn in harmonie met de omgeving en hebben een positieve uitstraling op de buurt. Als eigenaar mag je er best fier op zijn dat ook jouw grond zo’n toekomst tegemoet gaat.

Hoe gaan we te werk?

Om je eigendom succesvol te verzilveren doorlopen we enkele opeenvolgende stappen. Onze experts begeleiden je tijdens het hele traject.

Dankzij onze beproefde methodes en ervaring ben je zeker van de beste prijs. En over de formaliteiten hoef je je zelf geen zorgen te maken.

Claudia Callens
 1. Na een eerste overleg met onze professionele en ervaren aankopers volgt een uitgebreide interne studie naar de mogelijkheden van je eigendom. Onze ingenieurs en stedenbouwkundigen bestuderen alle stedenbouwkundige, technische en juridische opties. We nemen natuurlijk ook contact op met de bevoegde overheden. Zo komen we tot een correcte schatting van de waarde van je eigendom.
 2. Zijn de resultaten van de studie positief, dan doen we een voorstel. Durabrik is een financieel gezond bedrijf en garandeert u een correcte marktprijs. Als betrouwbare partner maken we onze engagementen waar.
 3. We stellen een duidelijke overeenkomst op en leggen die aan je notaris voor. Wanneer de overeenkomst getekend is, begint de ontwikkeling van de verkaveling.
 4. We houden je op de hoogte van de nieuwe bestemming van je voormalige eigendom: een uniek nieuwbouwproject van Durabrik. We streven naar een creatieve en optimale invulling van de verkaveling. Zo bouwen we mee aan een leefbare samenleving: vandaag én morgen.

Bezit je één of meerdere gronden en wil hierover vrijblijvend advies inwinnen?

Contacteer ons