Back to the roots.

Geschreven op 5 Juli 2016
Back to the roots.

Anthony en Kim noemen zich sinds 2015 trotse inwoners van Kieldrecht. Nadat ze een poos samen elders een appartement huurden, aarzelden ze niet toen ze in Kieldrecht vonden wat ze zochten. De samenwerking met Durabrik zorgde ervoor dat ze na een lange zoektocht eindelijk ‘thuis’ kwamen. 

BACK TO THE ROOTS

“Ik ben afkomstig uit Kieldrecht. Ik heb er altijd gewoond en mijn ouders wonen er nu nog steeds. Dus wou ik zelf heel graag terugkeren. Spijtig genoeg is er de laatste jaren in Kieldrecht weinig grond vrijgekomen voor nieuwbouw. Toen we hoorden dat er een nieuw grootschalig project opgestart zou worden, gingen we er vol voor. De locatie is ideaal. Ons huis staat in een doodlopende straat en we wonen dus in een oase aan rust.”

SNEL

“Omdat we op dat stuk grond echt onze toekomst zagen, hebben we zelf contact opgenomen met Durabrik. Voor we het wisten, zaten we samen rond de tafel. Het codewoord bij Durabrik was snelheid. Ze speelden kort op de bal, gaven vlug informatie door en hun verkoper heeft ons fantastisch geholpen.”

MEER DAN VERWACHT

“Qua interieur hebben we ons idee voor een grote leefruimte zelf uitgewerkt. De lichtinval die we hier hebben, is een echte meerwaarde. Wat de buitenkant betreft, zijn we dan weer enorm te spreken over de gevelsteen die Durabrik ons aanraadde. Met de interieuradviseurs was het even aftasten voor we op dezelfde golflengte zaten, maar doorheen het bouwproces groeiden onze ideeën naar elkaar toe. Als je dan ziet wat het resultaat is, dan mogen we trots zijn.”

Durabrik magazine editie 2019

Bekijk magazine Brochure