Een echte aanrader om mee samen te werken

Geschreven op 27 September 2016
Een echte aanrader om mee samen te werken

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken in je speurtocht naar een nieuwe woonst. Een gedachte die Patrick en Linda uit Boortmeerbeek ter harte namen. Ze vonden een leuke verkaveling op het einde van de straat waar ze woonden. Durabrik realiseerde samen met hen hun nieuwe thuis.

“Durabrik raadde ons ook allerhande energiezuinige oplossingen aan en dat is toch belangrijk in deze tijd van hoge energiekosten. Zo beschikken we nu ook over een goede isolatie.”

EEN THUIS DICHT BIJ HUIS

“We woonden al in de straat van de verkaveling. Het is er mooi en rustig want er passeert weinig verkeer. Bovendien staan we na een wandeling van 10 minuten in het centrum van Boortmeerbeek. Toen er dus een nieuwe verkaveling kwam op het einde van de straat twijfelden we niet. We namen contact op met Durabrik en ons nieuwbouwproject ging van start.”

200 DAGEN

“Om er zeker van te zijn dat we met de juiste bouwpartner in zee gingen, zochten we een aantal dingen op over Durabrik. We bezichtigden ook een aantal projecten, bezochten de opendeurdag en spraken met de verkoper. Durabrik beloofde ons dat het hele bouwproces maximaal 200 dagen zou duren en ze hielden die belofte. Een echte aanrader om mee samen te werken.”

ENERGIEZUINIG

“Voor de interieurafwerking van het huis staken we zelf de handen uit de mouwen. Durabrik stond ons heel de tijd met raad en daad bij over de materiaalkeuze. Ze hielpen met het uitzoeken van onder andere de keuken, badkamer en tegels. Durabrik raadde ons ook allerhande energiezuinige oplossingen aan en dat is toch belangrijk in deze tijd van hoge energiekosten. Zo beschikken we nu over een goede isolatie en een huis dat klaar is voor de toekomst.”

Durabrik magazine editie 2019

Bekijk magazine Brochure

Enkele sfeerbeelden