Ik heb Durabrik al aan een vriend aangeraden

Geschreven op 31 Augustus 2017
Ik heb Durabrik al aan een vriend aangeraden

Steven en zijn vrouw wilden een betaalbare nieuwbouw kopen in de regio Knokke-Brugge. De moderne woningen in Zwankendamme én het concept van Durabrik spraken hen meteen aan. Nu zijn ze samen met hun dochtertje “zeer tevreden” in hun nieuwe huis.

Hoe raakte je ervan overtuigd om met Durabrik in zee te gaan?

“Ik kende Durabrik niet, maar na het eerste contact was ik wel te vinden voor hun concept. Er is goed over nagedacht hoe ze alles plannen, opvolgen en communiceren. Durabrik bouwt je huis maar jij weet perfect waar je aan begint en waar je uitkomt. In het begin had ik daar mijn twijfels over want je hoort toch vaak dat er extra kosten en problemen opduiken als je aan het bouwen bent. Maar bij Durabrik zijn we nooit voor verrassingen komen te staan. Alles was van bij het begin heel transparant en duidelijk.”
 

Hoe verliep de bouw zelf?

“Omdat ik voor mijn werk veel in het buitenland zit, verliep de communicatie over mijn huis vooral per mail. Dat ging vlot; Durabrik is daar flexibel in. Ze volgden de werken goed op, wat super handig was in de periodes dat ik langer van huis was.”
 

Hoe bevalt het in jullie nieuwe huis?

“We wonen nu drie maanden in Zwankendamme. In een rustige buurt waar ons dochtertje buiten kan spelen met de kindjes van de buren. Vroeger woonden we aan een drukke straat, het verschil is dus groot. In ons huis vind ik vooral onze woonkamer met open keuken heel geslaagd. We krijgen er vaak complimentjes over als mensen bij ons binnenkomen. En als die vrienden bouwplannen hebben, dan raad ik hen vol overtuiging Durabrik aan.”

Durabrik magazine editie 2019

Bekijk magazine Brochure