Op amper twee kilometer van Marleens werk

Geschreven op 13 September 2018
Op amper twee kilometer van Marleens werk

Thierry Aelst en Marleen Meert huren momenteel nog een appartement, maar ze hopen in het voorjaar 2019 naar hun nieuwe huis te verhuizen. Ondertussen volgen ze de bouwwerken van Durabrik goed op.

Thierry en Marleen hoeven de straat maar over te steken om te checken hoe de bouw van hun huis ervoor staat. Ze lopen er elke week wel even langs. De goede ligging is een van de redenen waarom ze kozen voor het project in de Ninovesteenweg, op amper twee kilometer van Marleens werk. “En het wordt een lage-energiewoning, dat vonden we ook belangrijk want het houdt je energiefacturen binnen de perken”, zegt Thierry.

Kopen op plan, maar met heel veel uitleg

Thierry en Marleen kozen hun nieuwe huis op plan. “Maar we kregen alles haarfijn uitgelegd. Hoeveel het in totaal zou gaan kosten, wat de planning was, waar we de materialen konden gaan kiezen, enz. De mensen van Durabrik zeiden ons ook dat we hier en daar nog zaken konden veranderen in de inrichting van ons interieur. Zo gaan wij bijvoorbeeld een open haard laten plaatsen.”

Alles verloopt heel transparant

De ruwbouw van Thierry en Marleens huis is bijna af. Binnenkort volgt er een opstartvergadering met Durabrik over de afwerking. “Tot nu toe verloopt alles heel vlot. De planning wordt goed gerespecteerd en we kunnen met onze vragen altijd bij Durabrik terecht via e-mail of telefoon. We volgen ook alles op via ons online klantenportaal, waar alle documenten en facturen staan gebundeld. Bouwen met Durabrik is tot nu toe een aanrader en we zijn er zeker van dat het eindresultaat ons zal bevallen.”

Is dit project misschien iets voor jou? Bekijk dan ons aanbod in Aalst, Ninovesteenweg.

Waar

Ninovesteenweg, 9300 Aalst

Durabrik magazine editie 2019

Bekijk magazine Brochure

Enkele sfeerbeelden

Durabrik projecten in de buurt

Prachtig aangelegd woonerf met veel groen

Eversberg