We konden ons meteen concentreren op hoé we wilden wonen…

Geschreven op 10 December 2014
We konden ons meteen concentreren op hoé we wilden wonen…

Het jonge gezin Dobbels keek al een tijdje uit naar een landelijk gelegen woning in de omgeving van Oostkamp, waar ze met hun twee kindjes woonden. In de Durabrik verkaveling in Hertsberge vonden ze precies wat ze zochten...

Rustig gelegen

"We wilden graag in de omgeving blijven wonen. Hertsberge was dus ideaal. We keken uit naar een woning met een tuin, rustig gelegen, zonder verkeersdrukte, dicht bij de natuur, maar ook in de nabijheid van scholen en opvangmogelijkheden.

Verschillende bouwstijlen

Durabrik kon ons die ligging én de woning die we in gedachten hadden aanbieden. Op de verkaveling staan woningen in verschillende bouwstijlen. Wij kozen voor een eigentijdse architectuur, een halfopen bebouwing die deel uitmaakt van een driewoonst. Die vonden we echt bij ons passen. Veel ruimte binnen, een toffe tuin, grenzend aan een landbouwzone.

Vlot bouwproces

Het bouwproces verliep prima. De werfleider was iemand met ervaring en véél inlevingsvermogen. Hij was er alijd voor ons, zelfs in de weekends. We konden ons dus meteen concentreren op hoé we wilden wonen. Wat dat betreft zijn we ook goed geadviseerd geweest. En we konden vrij onze materialen kiezen. In het aanbod van Durabrik vonden we alles wat we zochten. Alleen de keuken hebben we elders gekocht. De mensen van Durabrik hadden er geen moeite mee. Die vrijheid stelden we toch wel op prijs.

Woonplezier

Het resultaat is een huis met alles erop en eraan in een omgeving waar we heel graag wonen. De kindjes gaan nu in Hertsberge naar de kleuterschool en hebben zich al helemaal aangepast. Met dank aan Durabrik en aan onze werfleider. Die heeft ervoor gezorgd dat we ons alleen maar moesten bekommeren om ons woonplezier en ons comfort.”

Durabrik magazine editie 2019

Bekijk magazine Brochure