We wonen op de plek en in het huis waar we ons goed voelen

Geschreven op 8 Maart 2016
We wonen op de plek en in het huis waar we ons goed voelen

De ligging van het project in Varsenare sprak het echtpaar Debouquoy meteen aan. Ook de woningstijl beviel hen en het feit dat elke woning in de verkaveling uniek is.

De heer Debouquoy:

Jouw huis

“Landelijk wonen, dichtbij het werk, in een rustige verkaveling. Dat was ons uitgangspunt. De wijk waar we nu wonen heeft het allemaal. We waren ook gecharmeerd door de bouwstijl en door de gevarieerde afwerking van de huizen. Niet één woning is hetzelfde. De ramen zijn verschillend gepositioneerd. Je hebt rechte en gebogen garagepoorten. De deuren zijn verschillend… Allemaal details die elk huis toch apart maken. Het wordt op die manier nog meer joùw huis.

Zo min mogelijk zorgen

Het was de eerste keer dat we gingen bouwen en we wilden zo min mogelijk zorgen aan ons hoofd. Daarom hebben we voor het complete pakket gekozen. De bouw, de inrichting, we hebben alles toevertrouwd aan Durabrik. Natuurlijk hadden we zo onze eigen woonwensen en -ideeën, maar daar had de interieurarchitecte prima oplossingen voor.

Ruime materiaalkeuze

Wat we ook opvallend vonden was de ruime materiaalkeuze die Durabrik aanbiedt. Ze werken samen met verschillende specialisten. Daar hebben we echt kunnen vergelijken voor we een keuze maakten, met een sfeervol, mooi afgewerkt interieur als resultaat.

Onze conclusie? We wonen op de plek en in het huis waar we ons goed voelen. En daar heeft Durabrik een grote rol in gespeeld."

Durabrik magazine editie 2019

Bekijk magazine Brochure

Enkele sfeerbeelden