We zouden zo opnieuw voor Durabrik kiezen

Geschreven op 23 Mei 2016
We zouden zo opnieuw voor Durabrik kiezen

Omdat Tine en Sofie geen handige harry’s zijn, was een renovatie geen optie. Twee jaar lang zochten ze naar een nieuwbouwproject, tot ze op “het perfecte stuk grond” stootten in Booischot. Het huis dat erop zou komen, was bovendien helemaal hun stijl. En dus gingen ze in zee met Durabrik.

Boerengat

“Booischot mag dan wel een ‘boerengat’ zijn, ik ben er geboren en getogen en mijn partner en ik wonen er graag. In ons dorp vind je alles wat je nodig hebt en vanuit het station in Booischot sta je op 20 minuten in Leuven en op 40 minuten in Antwerpen. Ik hou van het dorpsgevoel in onze buurt, waar de kinderen gewoon op straat kunnen spelen. Het is dan ook fantastisch dat we daar het perfecte perceel gevonden hebben…”

Prima werk

“Het huis dat op de grond gebouwd werd, past bij onze smaak. Het is modern, ruim en licht en dat is voor ons een echte meevaller. We hadden Durabrik al aan het werk gezien in Begijnendijk en hadden er alle vertrouwen in. Terwijl vrienden verhalen vertelden over wat er fout liep in hun bouwproces, is bij ons alles prima verlopen. We zouden zo opnieuw voor Durabrik kiezen.”

Zo veel tips

“Hoe ons huis er aan de buitenkant uit zou zien, lag min of meer vast. Maar voor de inrichting was nog veel mogelijk. Ik vond het echt fijn dat we zo veel goede tips kregen van de interieurarchitecte. Zij gaf ons inspiratie voor de inrichting van de kinderkamer en de living. Dankzij haar tips valt het licht mooi binnen in ons huis en oogt alles ruim. Ook de kleurschakeringen zitten helemaal juist dankzij haar advies.”

Durabrik magazine editie 2019

Bekijk magazine Brochure

Enkele sfeerbeelden