Wil je graag landelijk wonen met de stad vlakbij? Dan is deze uitstekend gelegen nieuwbouwwoning in Beveren-Waas een buitenkans. De eigentijdse architectuur, praktische indeling en duurzame afwerking maken de woning alleen nog aantrekkelijker.

Deze woning wordt verkocht door Victor, een onderdeel van Durabrik. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info op het nummer 0476/98 96 17 of stuur een e-mail naar Koen.Quaghebeur@VictorRenoveert.be.

Contacteer ons of download de brochure voor uitgebreide, extra informatie die niet op de website staat!

Hedendaags en praktisch wooncomfort

De halfopen bebouwing, een ontwerp van architect Bart Merckx, is opgetrokken in donkerbruine baksteen. Het aluminium schrijnwerk accentueert de eigentijdse bouwstijl nog meer. Binnen ziet de woning er eveneens strak en compact uit, maar voelt tegelijk warm en comfortabel aan. Op het gelijkvloers vloeien keuken, eetplaats en zithoek naadloos in elkaar over. De grote ramen geven er het daglicht vrij spel. De drie slaapkamers op de verdieping zijn al even praktisch ingedeeld. Net als de badkamer. Die biedt plaats voor een douche én een ligbad; een dubbele wastafel en een toilet. Genieten van buiten? Dat kan van 's morgens tot 's avonds in de zuidwestelijk georiënteerde tuin.

  • Halfopen woning
  • 3 slaapkamers
  • Zuidwestelijk georiënteerde tuin; altijd zon
  • Oplevering tot chape en bepleisterde muren; vloeren, keuken, badkamer, wc's en afwerking van de kamers is vrij te bepalen
Meer info vind je in onze brochure van dit project.

Sterke energieprestatie

  • Hoogrendementsglas
  • Gascondensatieketel
  • Ventilatiesysteem D
  • E-peil van E30
Graag nog meer info? Bekijk hier de brochure!

Een doorgedreven isolatie van dak en muren, de keuze voor hoogrendementsglas en de installatie van een gascondensatieketel maken van deze woning een toonbeeld van duurzaamheid. Regenwaterrecuperatie en een ventilatiesysteem D versterken nog de energieprestatie. Op het plat dak is alles voorzien voor zonnepanelen. De woning haalt daarmee nu al een E-peil van E30.

Goede ligging

De woning ligt langs de Lindenlaan. Van hieruit sta je met de wagen, het openbaar vervoer of de fiets zo in het centrum van Beveren. Sint-Niklaas en Antwerpen liggen vlakbij.

  • Vlakbij het centrum van Beveren
  • Sint-Niklaas en Antwerpen vlakbij
Meer details over dit project lees je in onze brochure!
Brochure

Nog meer weten over dit project?

In deze projectbrochure vind je alle plannen van de verschillende woningen en meer info over de omgeving en architectuur.

Download brochure