Je woont modern in een rustige gemeente met mooie natuur en prachtige vergezichten. Laatste halfopen bebouwing in moderne stijl te koop.

Contacteer ons of download de brochure voor uitgebreide, extra informatie die niet op de website staat!

Stijlvolle architectuur

Laatste halfopen bebouwing in een moderne, stijlvolle architectuur te koop. Je beschikt over een garage of een parkeerplaats in openlucht. Op het gelijkvloers krijg je een sterk ruimtegevoel en op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers.

  • Laatse halfopen bebouwing
  • Moderne, stijlvolle architectuur
  • 3 slaapkamers
  • Tuinafsluiting en oprit van 18 m² inbegrepen
  • 12 zonnepanelen voorzien
Meer info vind je in onze brochure van dit project.

Een praktische en ontspannende leefomgeving

  • Grimbergen is de ‘Parel van Brabant’
  • Parkje in de buurt
Graag nog meer info? Bekijk hier de brochure!

Je woont in een gezellige buurt met een centraal parkje. Ideaal dus voor je spelende kinderen of voor een rustig middagje in de zon. Relaxen dicht bij huis. Ook voor je boodschappen zit je goed in Beigem. Het centrum bereik je eenvoudig met de fiets of zelfs te voet. In je dichte omgeving kronkelen heel wat fiets- en wandelroutes langs de leuke plekjes en bezienswaardigheden van de streek. Aarzel dus niet, in Grimbergen ben je toerist in eigen streek.

Vlotte verbindingen

Maak je niet druk over het verkeer als je boodschappen wil doen of je kinderen naar school brengt. Je kan er te voet of met de fiets naartoe, want het centrum ligt op slechts 3 km van je huis. Voor je woon-werkverkeer zit je dan weer vlug op de Ring, op een halfuurtje van Brussel. Je kan ook gebruik maken van één van de bussen die halthouden bij jou in de buurt.

  • Centrum dichtbij
  • Op een halfuurtje van centrum Brussel
  • Goede verbinding met de Ring en de A12
Meer details over dit project lees je in onze brochure!

Architect Angeline Nys aan het woord

Moderne look

“De woningen zitten aan de buitenkant in een hedendaags jasje. De combinatie van crepi met gevelsteen zorgt voor een strakke en moderne look & feel. Die hedendaagse sfeer typeert heel de verkaveling, maar toch heeft elk huis nog een eigen uniek karakter.”

Open en praktisch

“Het gevoel van openheid stond centraal bij de indeling van de ruimtes. Geen drukte, maar frisse en ruime kamers. Zo leef je niet dicht op elkaar, maar is er een gezellige open sfeer in de woonkamer en keuken.”

Veel mogelijkheden

“Je kiest uit halfopen en gesloten bebouwingen met telkens een tuin, terras en 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers. Bovendien heb je een garage of een parkeerplaats in openlucht. De verkaveling ligt in een natuurrijke omgeving en dat geeft een mooi groen kleurtje aan je buurt.”

Brochure

Nog meer weten over dit project?

In deze projectbrochure vind je alle plannen van de verschillende woningen en meer info over de omgeving en architectuur.

Download brochure

Durabrik projecten in de buurt

Je nieuwe thuis aan de rand van het Lembeekbos

Rue des Fauvettes

Project is uitverkocht!

Residentie Zavelkop

Rustig wonen in de schaduw van Brussel

Schermershoek