Naast zijn uitzonderlijke ligging vormt dit project een uniek kader om te wonen. Binnen het geheel van dit project met landelijke en moderne woningen krijgt elke woning zijn eigen unieke identiteit door zijn exclusieve architectuur. Je woont in alle rust in de gezellige gemeente Grobbendonk.

Bezoek onze kijkwoning in Wiekevorst.

Contacteer ons of download de brochure voor uitgebreide, extra informatie die niet op de website staat!

Vlieg als een vogel over ons project in Grobbendonk!

Landelijke en moderne woningen met veel ruimte

De woningen beschikken, naast een inkom met vestiaire en toilet, over een mooie leefruimte die zich van de voorgevel tot de achtergevel uitstrekt. Op de verdieping worden steeds 3 ruime slaapkamers voorzien. De zolder kan optioneel afgewerkt worden naar een 4de slaapkamer.

Graag nog meer info? Bekijk hier de brochure!
  • Halfopen en open bebouwingen
  • Keuze tussen landelijke en moderne stijl
  • 2 bouwlagen met grote ruimtes
  • Optimale oriëntatie: zuid en west gericht

Genieten van de rust en de mooie natuurgebieden

  • Natuurgebieden Kerkeheide en Abroek dichtbij
  • Rustige omgeving

Je woont in een rustige buurt met heel wat natuur om je heen. Zo liggen de natuurgebieden Kerkeheide en Abroek op fietsafstand en toch woon je dicht bij het centrum van Grobbendonk. Bovendien zijn er heel wat bezienswaardigheden in Grobbendonk. Ideaal voor een gezellig uitstapje met het gezin.

Meer details over dit project lees je in onze brochure!

Goede verbindingen met het openbaar vervoer

Je woont op wandelafstand van het centrum. Daar doe jij je boodschappen en gaan je kinderen naar school. Zoek je het iets verder? Neem dan de trein. Het station ligt op een handvol minuten van je huis. Als je met de auto naar je werk gaat, zit je gebeiteld. De E313, de E34 en de N14 liggen immers vlakbij. Trouwens, Antwerpen ligt op een half uur van je huis. Tijd voor een terrasje op de Groenplaats?

  • Station op minder dan 10 minuten
  • E313, E34 en N14 dichtbij
  • Centrum op wandelafstand
Brochure

Nog meer weten over dit project?

In deze projectbrochure vind je alle plannen van de verschillende woningen en meer info over de omgeving en architectuur.

Download brochure

Durabrik projecten in de buurt