In de Leenstraat in Knokke-Heist geniet je comfortabel van alles wat de kust te bieden heeft en heb je winkels, scholen en openbaar vervoer dicht in de buurt.

Hedendaagse woningen met veel ruimte

 • Moderne architectuur
 • Ruime woningen (165-230 m² bewoonbare oppervlakte)
 • 3 slaapkamers en mogelijkheid tot 2 extra kamers op zolder
 • Elke woning heeft eigen berging en garage
 • Tuinaanleg inbegrepen

De halfopen en gesloten bebouwingen in de Leenstraat in Knokke-Heist zijn piekfijn afgewerkt met crepi, baksteen en hout. De moderne stijl krijgt extra cachet door de glazen balustrade aan de ramen. Elk huis heeft een berging, een garage en 3 slaapkamers. Bovendien kun je de zolderruimte omtoveren tot een 4e en zelfs 5e slaapkamer. Het ruimtegevoel en het mooie daglicht geven je rust, structuur en overzicht.  Helemaal wat je verwacht van wonen aan de zee.

Sporten en relaxen in een groene en rustige omgeving

De kust … dat is ontspanning ten top! Eerst en vooral kun je heerlijk relaxen in je eigen tuin en de rustige buurt waar je woont. Maar je krijgt daar bovenop ook nog de duinen, het strand en Het Zwin voor eindeloos wandel- en fietsplezier.  Relaxen betekent natuurlijk ook shoppen, een tentoonstelling meepikken en lekker eten. En waar aan de kust kun je dat beter dan in Knokke!

 • Verschillende sportcentra dicht bij jou
 • Dijk en strand om te wandelen en te fietsen
 • Natuurpark het Zwin
 • Centrum en zee op wandelafstand

Goede verbindingen met het openbaar vervoer

 • Dicht bij de kust
 • Tramhalte op wandelafstand

Vanuit de Leenstraat bereik je makkelijk je bestemming. Je kinderen kunnen met de fiets naar school en jij doet te voet de boodschappen in het centrum. Voor iets verdere verplaatsingen is er altijd het openbaar vervoer. Tram, trein en bus brengen je van Knokke tot De Panne en richting binnenland. De bus- en tramhaltes en het station bevinden zich dicht bij huis.

Architect Pol Jonckheere aan het woord

Overal dichtbij

“Je woont vlak bij de zeedijk en op wandelafstand van het centrum van Heist. Je hebt alles bij de hand en een relaxte middag aan zee is snel beslist.”

Harmonie tussen je woning en de omgeving

“De stijlvolle materialen en kleuren zijn volledig afgestemd op de omgeving van je huis. De crepi, het hout en de donkerbruine gevelstenen zorgen voor harmonie met de natuur.”

Fantastisch leefcomfort

“Je woning ademt ruimte en aangenaam comfort uit. Binnen bepaal je zelf de look & feel en laat je je creativiteit los op de grote leefruimtes op het gelijkvloers, de 3 slaapkamers op de eerste verdieping en de grote zolderruimte. Als jij het wil, maak je er zo 2 slaapkamers bij.”

Brochure

Nog meer weten over dit project?

In deze projectbrochure vind je alle plannen van de verschillende woningen en meer info over de omgeving en architectuur.

Download brochure

Durabrik projecten in de buurt

Wonen in de rand van Brugge

Hoek Kneukelstraat/Sijselestraat

Ruim en energiezuinig wonen

Dr. Adriaensstraat