Hier vond je vroeger de bekende suikerfabriek van Moerbeke. Vandaar de naam, De Zoete Vaart, als knipoog naar het verleden. Nu verrijst er een trendy residentiële zone aan het water, met veel groen, weidse vergezichten en alles wat je nodig hebt dichtbij.

Contacteer ons of download de brochure voor uitgebreide, extra informatie die niet op de website staat!

Groot leefterras

Op deze toplocatie langs het water komen in een eerste fase twee residenties in verkoop: Residentie De Zoete Vaart I (met drie bouwlagen) en Residentie De Zoete Vaart II (met vijf bouwlagen).

De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. Vanop je ruime terras heb je een prachtig uitzicht op de mooie parktuin en de groene oevers van de Moervaart.

  • Appartementen met 1 of 2 slaapkamers
  • Groot leefterras
  • Zicht op de vaart en de velden
Meer info vind je in onze brochure van dit project.

Aantrekkelijke ligging

  • Schitterende parktuin
  • Aan de rand van het water
  • Op fietsafstand van het centrum
  • Vlakbij de E34 en expresweg Antwerpen-Knokke
Meer info vind je in onze brochure van dit project.

Een gloednieuw park vormt de groene long van de site. Combineer dat met het gemoedelijk kabbelende water van de Moervaart en met de landelijke omgeving rond het dorp, en je weet meteen dat het hier heerlijk rustig wonen is. 

Moerbeke ligt langs de E34 en de expresweg Antwerpen-Knokke is maar vier minuutjes van je deur verwijderd. Met de bus of de wagen geraak je vanuit Moerbeke ook makkelijk tot in Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, het havengebied en Antwerpen.

Architect Floris De Bruyn van GAFPA aan het woord

“Bij de inplanting is rekening gehouden met een ideale oriëntatie en een maximaal contact met de Moervaart. Elk appartement beschikt over een ruim overdekt leefterras met zicht op de achterliggende velden.

De parktuin is autovrij en recreatief ingericht met meanderende paden en bloemenvelden. Een ondergrondse parking zorgt voor een directe toegang tot de appartementen. De fietsenstallingen voor de bewoners bevinden zich op het maaiveld aan de rand van het park.”

Brochure

Nog meer weten over dit project?

In deze projectbrochure vind je alle plannen van de verschillende woningen en meer info over de omgeving en architectuur.

Download brochure

Durabrik projecten in de buurt

Wonen in een natuurlijke buurt

Hogenakkerstraat