In onze verkaveling in Rotselaar vind je een variatie aan hedendaagse woonconcepten: zowel woningen als tuinappartementen en terraswoningen, een nieuw concept. Laatste open- en terraswoningen!

Maak vrijblijvend een afspraak om de laatste, afgewerkte terraswoning te bezoeken.

Contacteer ons of download de brochure voor uitgebreide, extra informatie die niet op de website staat!

Variatie in de woonconcepten

Onze verkaveling in Rotselaar bestaat uit zowel open als gesloten en halfopen bebouwingen, tuinappartementen en terraswoningen met daartussen veel groen. Momenteel zijn er enkel nog 2 open bebouwingen en 1 terraswoning beschikbaar. Er is een parkje voor de bewoners waar je kan picknicken tussen de wilde bloemen. Ondertussen ontdekken de kinderen het sluippad en de klim- en glijboerderij.

  • Laatste 2 open bebouwingen
  • Laatste volledig afgewerkte en instapklare terraswoningen met 3 slaapkamers en eigen terras en tuin. Beschikbaar bij akte!
  • Garage, carport of parkeerplaatsen bij de woning
Meer info vind je in onze brochure van dit project.

Ontdek hier het filmpje over Rotselaar

Terraswoningen

De terraswoningen zijn een recente ontwikkeling. Op het gelijkvloers vind je appartementen met twee slaapkamers. Daar bovenop bouwen we volwaardige woningen, voor al wie graag van het groen geniet, maar geen behoefte heeft aan een eigen grote tuin. Zo creëren we een optimale wooncapaciteit op een beperkte oppervlakte.

Je bereikt de terraswoningen via een trap in de gemeenschappelijke hal. De bewoonbare oppervlakte wordt verdeeld over twee etages. Ze tellen drie slaapkamers én een terras dat heel de dag door baadt in de zon (als ze er is natuurlijk!). Je auto parkeer je op een autostaanplaats aan de straatzijde. Er hoort een kleine private tuin bij die een heerlijke speelplek is voor de kinderen.

Meer details over dit project lees je in onze brochure!

Aangename leefomgeving

  • Op het knooppunt van Hageland, Dijleland en Zuiderkempen
  • Aan de samenvloeiing van Demer en Dijle
  • Veel groene toetsen
  • School en sport bij jou in de buurt

In het Vlaams-Brabantse Rotselaar is het echt peis en vree. Het aantal groene bestemmingen voor een fiets- of wandeltocht is haast niet te tellen. Bovendien kan je wegdromen langs de oevers van de Demer en de Dijle. Je kinderen en jij hoeven trouwens geen grote afstanden af te leggen. Zowel de sportclubs als de scholen liggen in de buurt.

De surplus van het openbaar vervoer

Met de auto rij je vlug de N19 en de E314 op. Haacht, Aarschot en Leuven zijn dan weer vlot bereikbaar met het openbare vervoer. De trein en de bus houden in jouw buurt halt en bezorgen je een zorgeloze rit. In Rotselaar ligt trouwens alles wat je nodig hebt op wandel- en fietsafstand.

  • Op 5 minuten van de N19 en de E314
  • Bushaltes op wandelafstand
  • Station van Wezemaal op 4 km
Brochure

Nog meer weten over dit project?

In deze projectbrochure vind je alle plannen van de verschillende woningen en meer info over de omgeving en architectuur.

Download brochure

Durabrik projecten in de buurt