In Tildonk bouwt Durabrik 26 moderne nieuwbouw appartementen met ruime leefterrassen om van het buitenleven te genieten. Je kan ook verpozen in de mooie voortuin met bankjes. Bezoek onze kijkwoning in Boortmeerbeek en overtuig jezelf van onze graad van afwerking.

Contacteer ons of download de brochure voor uitgebreide, extra informatie die niet op de website staat!

Voor ieder wat wils in een moderne stijl

  • Appartementen met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers
  • Fietsenstalling en apart vuilnislokaal
  • Hedendaagse stijl

De hedendaagse stijl van de site straalt klasse uit. Je kiest uit appartementen met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers en een badkamer met douche en/of bad. Bovendien hebben alle appartementen een ruim leefterras dat uitkijkt op het groen. Er is in het gebouw een apart vuilnislokaal, een fietsenstalling, enkele en dubbele garageboxen en een berging in de kelder. 

Meer info vind je in onze brochure van dit project.

Uitzicht op het groen vanop je leefterras

Vanop je leefterras kijk je uit op een mooi stukje natuur. Ideaal voor je kinderen en kleinkinderen om te ravotten en rustgevend terwijl je een boek leest of met vrienden dineert op je terras. 

Graag nog meer info? Bekijk hier de brochure!
  • Ruim leefterras
  • Groene omgeving
  • Dicht bij het centrum

Centrum vlakbij

  • Op 20 minuten van Leuven
  • Centrum op wandelafstand

Het centrum van Tildonk ligt vlak bij je appartement en heeft alles wat je nodig hebt. Je vindt er supermarkten en lokale handelaars voor al je boodschappen en je kinderen gaan er naar school. Als je je horizonten een beetje verder legt, dan neem je het openbaar vervoer. Verschillende bushaltes en treinstations liggen op wandel- en fietsafstand van je appartement. Of trek er op uit met je auto voor een dagje Leuven. Je staat er op minder dan een half uur.

Meer details over dit project lees je in onze brochure!

ARCHITECTE ANGELINE NYS AAN HET WOORD

Voor ieder wat wils

“De keuze in Tildonk is heel ruim. Er zijn verschillende types appartementen met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers. In de badkamer krijg je standaard een douche, maar kun je bijkomend ook kiezen voor een bad.”

Veel lichtinval voor een gevoel van openheid

“Door de grote ramen geniet je de hele dag van het daglicht. Dat schept rust en een gevoel van ruimte en openheid.” 

Brochure

Nog meer weten over dit project?

In deze projectbrochure vind je alle plannen van de verschillende woningen en meer info over de omgeving en architectuur.

Download brochure

Durabrik projecten in de buurt