Breng de zomer in huis

Geschreven op 4 Augustus 2017

Zodra het zomer wordt, gooi je ramen en deuren open. Maar wat kun je nog meer doen om de zomer in huis te halen? We geven je 5 leuke tips voor een zomers interieur. 

1. Vrolijke kleuren

De knusse winterkleuren maken plaats voor vrolijke tinten. En daarvoor hoef je heus niet je hele interieur opnieuw te schilderen. Vervang de kussentjes, kaarsjes en andere decoratie door exemplaren in lichtere stoffen en fellere kleuren.

2. Strand

Doet de zomer je verlangen naar de zee, kleed je interieur dan aan met zachte stoffen en basic kleuren zoals beige, wit en zandkleur. Werk af met schelpen, ruwe houten decoratie en een stijlvolle foto van de zee.

3. Zomerfruit

Bloedrode kersen, dieppaarse aubergines en felgroene kruiden in je keuken? De natuur zelf zit vol inspiratie! Ook een schaal met knalgele citroenen en dieporanje sinaasappelen zorgt voor instant zomers geluk. 

4. Licht en frisse lucht

Zet de ramen open en schuif de gordijnen aan de kant. Het lijkt eenvoudig, maar als licht en frisse lucht ongehinderd je huis binnenstromen, hangt de zomer – letterlijk – in de lucht. Daar word je toch vanzelf goedgezind van?

5. Bloemen 

Bloemen zijn nog zo’n zomers cadeau van de natuur. Je kan ze natuurlijk kopen in de winkel, maar een veldboeket of de bloemen uit je tuin doen het even goed – of zelfs beter – in je interieur. Decoratie met bloemenprints versterken dat zomerse gevoel.

Durabrik magazine editie 2017

Bekijk magazine Brochure