Kerstsfeer in huis? Laat je inspireren

Geschreven op 18 December 2017
Kerstsfeer in huis? Laat je inspireren

Nu de Sint weer naar Spanje is, kunnen we éindelijk onze kerstboom versieren. Kerst is wat ons betreft de gezelligste tijd van het jaar. Hoe breng jij de kerstsfeer in huis? Vind hier je inspiratie.

Een warm onthaal

Kerst begint al bij je voordeur. Met een mooie kerstkrans, sfeervolle lichtjes of gewoon een maretak geef je je gasten een warm welkom. Zodra ze over de drempel zijn, dompel je hen onder in de gezellige kerstsfeer. Kleed dus ook je hal mooi aan met een mand vol knusse dekentjes, mooie pakjes en een lantaarn met kaarsen die geuren naar kaneel, dennennaalden of een knisperend haardvuur.

Baden in kerstsfeer

In je living is je kerstboom de absolute blikvanger, maar vergeet ook de rest van de kamer niet te versieren. Rendiertjes, sterren en sneeuwmannen. De typische kerstsokken aan de schoorsteenmantel en pakjes onder de boom. Extra zachte plaids en kussens met een kerstprint in je zetels, kaarsjes en lichtjes overal: zo mooi kan kerstmis zijn. Dek je eettafel feestelijk en zet de mooiste kerstmuziek op.

Christmas memories

Wil je mee zijn met de trends, haal dan de kerstversiering van je ouders of grootouders maar uit de kast. Want de klassieke decoraties in groen, rood en goud zijn weer helemaal terug. Is dat absoluut niet jouw smaak of past het niet in je interieur, dan kun je ook kiezen voor wit met een gouden randje, Scandinavisch rood of blauw met wit, pasteltinten of groen en organisch. Plantenmotieven en echte planten blijven het goed doen, ook met Kerst. Met  houtblokken, dennenappels, guirlandes en kransen van echte takken zit je dus altijd juist. En je haalt er meteen die heerlijke geur van kerstmis mee in huis.

Durabrik magazine editie 2018

Bekijk magazine Brochure