Vertrouw de bouw van je droomhuis toe aan Durabrik. De technische aspecten? Maak je geen zorgen, deze nemen wij voor onze rekening. Jij kan doorspoelen naar het leuke deel: je stijl bepalen, interieur inrichten, kleuren kiezen, ... Zo bouwen we samen jouw unieke thuis.

Geen administratieve rompslomp

Bij een bouwproces komt heel wat kijken. Met Durabrik echter hoef je je hoofd niet te breken over de technische aspecten van het bouwproces, daar zorgen wij wel voor. Stabiliteit, materiaalkeuze, energienormen, isolatie of verwarming,… wij buigen ons over deze technische vraagstukken en zorgen voor kwaliteitsvolle oplossingen.

Ook de garanties, verzekeringen en financiële borgstelling zijn perfect geregeld. Dankzij deze complete service tijdens en na het bouwproject kan je met een gerust hart bouwen. 

Kies zelf de architectuur van je huis

Jouw noden en wensen staan bij ons centraal. Wij zorgen voor een architect die je droomhuis uittekent, een gedreven en bekwaam team dat het bouwt en een interieurspecialist die het inricht.

Het is echter niet altijd gemakkelijk om je woonideeën concreet vorm te geven. Durabrik inspireert je graag met een aantal typehuizen in verschillende prijsklassen. Ze dienen louter als uitgangspunt: je vult zelf aan, laat dingen weg of verandert zaken. Zo heb je doorheen het bouwproces een houvast om je ideeën naar concrete beslissingen te vertalen.

Korte bouwtermijnen en betrouwbare afspraken

Bouwen op maat is alleen mogelijk met heldere garanties, financiële zekerheden en duidelijke afspraken. Dus werken we met vaste prijzen, een vaste uitvoeringstermijn en duidelijke meetstaten.

In het vaak ingewikkelde bouwproces krijg je één aanspreekpunt waar je met je vragen en speciale wensen terechtkan. Onze bouwadviseur komt bij je langs om alles te bespreken. Hij legt je wensen en budget vast. Ook tijdens het bouwproces kan je op hem rekenen voor advies en oplossingen. De projectleider houdt je nauwkeurig op de hoogte van het reilen en zeilen op je werf.

Bouwen op maat begint bij jouw droom en houdt pas op als die droom werkelijkheid geworden is.

Onze troeven op een rij

  • Ruime keuze aan stijlen, voor elk wat wils
  • Woonoplossingen in alle prijscategorieën
  • Korte bouwtermijn
  • Vaste prijzen, vaste afspraken
  • Eén contactpersoon gedurende het volledige bouwproces
  • Jij geniet van het leuke gedeelte van bouwen